true

احمدحسین فلاحی عصر پنجشنبه در آیین کلنگ زنی مجتمع دامپروری شستا در قهاوند بیان کرد: اجرای این طرح تاثیر به سزایی در اقتصاد شهرستان از جمله ایجاد ۱۳۰ فرصت شغلی به صورت مستقیم و مشاغلی به صورت غیر مستقیم دارد.
حجت الاسلام احمد حسین فلاحی با بیان اینکه قهاوند یکی از مراکز مهم تولید علوفه در کشور است افزود: مهاجرت معکوس در روستاهای این منطقه به برکت نزولات آسمانی در ۲ سال اخیر است که باید برای سکونت آنها نیز نسبت به بازنگری طرح های هادی روستایی اقدام شود.
وی اضافه کرد: دغدغه ما اشتغال جوانان است و اعتقاد داریم مشکل تورم و تحریم فقط در سایه ایجاد اشتغال آن هم در بخش خصوصی قابل حل است.
نماینده مردم همدان در خانه ملت اظهار داشت: ایران از نظر وضعیت پایه اقتصادی هفتمین کشور جهان بوده و همسایگی با ۱۵ کشور به همراه مزیت ۲ هزارو ۲۰۰ کیلومتر مرز آبی در خلیج فارس نشان از بالا بودن زمینه اقصادی در کشورمان است.
حجت الاسلام فلاحی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مشکل اقتصادی کشور راه حل بیرونی ندارد گفت: راه حل درونی نگاه به ظرفیت های داخل کشور است.
false
true
http://javana.ir/?p=5598
true
true